Druženje sindikalaca Dijamanta

0
113

Članovi Sindikalne organizacije Samostalnog sindikata za proizvodnju ulja, masti i margarina okupili su se pretposlednjeg dana ove 2021. godine kako bi sumirali rezultate rada sindikata u ovoj godini i kako bi procenili šta Sindikat može za svoje članove da uradi u narednoj godini.

Predsednik sindikalne organizacije, Marton Tapai, zadovoljan je radom svoje organizacije tokom 2021. godine. Kao najznačajniju stvar koju je Sindikat uradio on izdvaja upućivanje 35 članova na rehabilitaciju po prvi put. Sem toga, Sindikat je oformio i Fond solidarnosti.

Rehabilitacija u Sokobanji je protekla u veoma dobrom raspoloženju i druženju. Iz Sindikata najavljuju rehabilitacije i narednih godina. U 2022. godini Sindikat u centru svog rada ima novi kolektivni ugovor, a članovi od Sindikata očekuju i dalje borbu za ostvarenje boljih uslova rada i viših zarada i naknada. Druženje sindikalaca Dijamanta u restoranu Bečkerek proteklo je u dobrom raspoloženju, druženju i muzici, a rastanak uz srećnu Novu godinu te bolje uslove rada u 2022.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here