Vulin – Kolegijum sa rukovodiocima UKP-a

0
104

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i drugim rukovodiocima UKP-a na kojem su sumirani postignuti rezultati u 2021. godini.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić i rukovodioci službi u okviru UKP-a referisali su ministru Aleksandru Vulinu o postignutim rezultatima u ovoj godini i budućim planovima i aktivnostima iz svojih linija rada. Na kolegijumu su analizirani i postignuti rezultati u borbi sa kriminalom na teritoriji čitave Srbije, a posebno rezultati u borbi protiv trgovine narkoticima.

Zahvalјujući efikasnom i posvećenom radu pripadnika Uprave kriminalističke policije, u Srbiji i Beogradu u 2021. godini nije se dogodilo niti jedno organizovano mafijaško ubistvo. Razbijene su i procesuirane 24 organizovane kriminalne grupe i uhapšeno 169 osoba, članova ovih organizovanih kriminalnih grupa.   Razbijena je jedna od najmonstruoznijih organizovanih kriminalnih grupa  Belivuk-Milјković i uhapšeno 29 članova ove organizovane kriminalne grupe. Srbija je postala bolјe i bezbednije mesto za život, a građani zaštićeniji i sigurniji.

Ministar Vulin je rekao da je ponosan na sve pripadnike UKP-a, na iskazanu hrabrost i borbu u kojoj su pobedili one koji su pomislili da su jači od države i od zakona. On im je poručio da uživaju veliku podršku i poštovanje predsednika Aleksandra Vučića zbog pokazane hrabrosti i postignutog uspeha u borbi protiv kriminala i trgovine drogom.

Ministar Vulin istakao je da svim pripadnicima UKP-a, kao i svim ostalim pripadnicima policije slede značajna uvećanja plata koja su zaslužili i opravdali svojim radom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here