Bijeljina – Treći međunarodni turnir u kjokušin karateu

0
102

Proteklog vikenda u Etno selu Stanišić je održan Treći međunarodni turnir u kjokušin karateu „RS čelendž“, koji Šinkjokušin klub „TRB“ tradicionalno organizuje povodom Dana Republike Srpske. Takmičenje je održano u tri kategorije, svim osvajačima medalja uručene su i novčane nagrade, a najbolji u seniorskim kategorijama dobili su sportske stipendije u iznosu od po 1.000 evra.

Povodom Dana Republike Srpske, 9. januara, Šinkjokušin klub „TRB“ već tri godine organizuje međunarodni turnir pod nazivom “RS Čelendž” kojim okuplja najbolje kjokušin borce iz Evrope i regiona. Većinski vlasnik “TRB”-a koji je organizator turnira, Slaven Ristić, rekao je da se turnir održava u slavu Republike Srpske, a sa ciljem promocije karatea i sportskog načina života.

Višestruki vicešampion Evrope, karatista iz Španije Hugo Kruz pobednik je trečeg međunarodnog turnira u kjokušin karateu  “RS čelendž” u kategoriji seniora do 85 kg, a Poljaci Igor Lamont i Artem Akimenkov najbolji su bili u kategorijama do 75 i preko 85 kilograma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here