Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas na Zlatiboru radove na izgradnji nove zgrade Policijske ispostave, kao i radove na rekonstrukciji hotela „Narcis“. Otvaranjem ove policijske ispostave i angažovanjem 30 policijskih službenka svi meštani ove planine će biti još sigurniji, a bezbednost i komfor posetilaca još veći, poručio je Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas na Zlatiboru radove na izgradnji nove zgrade Policijske ispostave. Nakon što se upoznao sa stanjem na gradilištu, ministar policije je istakao da će novi objekat Policijske ispostave Zlatibor značajno doprineti još bolјoj komunikaciji između policije i građana Zlatiborskog okruga, kao i unapređenju bezbednosti i sigurnosti svih meštana i turista. On je istakao da MUP nakon nedavnog otvaranja Policijske ispostave Kopaonik, nastavlјa sa kontinuiranim ulaganjem u infrastrukturu ministarstva i modernizacijom policije. Vulin je rekao da će otvaranjem ove policijske ispostave i angažovanjem 30 policijskih službenka koji će raditi u tri smene, svi meštani ove planine koja je i najposećenija turistička destinacija, biti još sigurniji, kao i njihova imovina, a bezbednost i komfor posetilaca još veći.

Ministar policije još jednom je ponovio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da olakša i unapredi rad svih svojih pripadnika, kao i da se zanavlјanjem i modernizacijom opreme podiže efikasnost srpske policije i bezbednost građana.  Ministar Vulin je istakao da su zahvalјujući naporima i ekonomskim merama koje je sproveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uslovi rada i radno okruženje za policiju, pored ovakvih kapitalnih ulaganja, znatno pobolјšani i unapređeni i najavio da će se kapaciteti MUP-a još više obnavlјati i jačati u narednom periodu. Budući objekat Policijske ispostave Zlatibor nalazi se na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta su predviđeni dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremlјene za rad policije.

Takođe, ovom prilikom ministar policije Vulin obišao je na Zlatiboru i radove na rekonstrukciji hotelskog smeštaja „Narcis“, čiji je držalac prava Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je rekao, od avgusta prošle godine započeti su radovi na rekonstrukciji smeštajnih jedinica i sanaciji i renoviranju svih prostorija kako bi policajci i njihove porodice imali adekvatne uslove za odmor. „Ministarstvo unutrašnjih poslova brine o svojima“, poručio je ministar Vulin.