Ove nedelje doo Tišma iz svog širokog asortimana izdvaja kupatilsku opremu i galanteriju, koju možete kupiti po veoma povoljnim cenama svakog radnog dana od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h.

Doo “Tišma” koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb u svom asortimanu poseduje elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Kada je u pitanju kupatilska oprema u Tišmi ćete pronaći bojlere različitih zapremina, kade i tuš kabine, umivaonike, wc šolje i daske, vodokotliće, baterije za sudopere, kade i umivaonike, kao i ogledala klasičnog i modernog dizajna, sa svetlom ili bez, a u okviru kupatilske galanterije i police za kupatila, držače peškira ili držače za izlazak iz kade, držače za sapune i četkice, kao i dozere za tečni sapun. Tišma u svojoj ponudi ima i više modela ormarića za kupatila, gornjih i donjih, različitih dimenzija, sa ogledalom ili bez.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.