Ministar Stefanović obišao pripadnike 310. samohodnog raketnog diviziona za PVD

0
181

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike 310. samohodnog raketnog diviziona za protivvazduhoplovna dejstva koji su angažovani u sastavu stalno zadejstvovanih snaga za kontrolu i zaštitu vazdušnog prostora Srbije u okolini Kragujevca. Ministar je poručio da je važno da građani Srbije znaju da je njihova vojska svakog trenutka tu za njih i da neće dozvoliti ni u jednom trenutku da nebo Srbije bilo šta ugrozi.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas, u okolini Kragujevca, pripadnike 310. samohodnog raketnog diviziona za protivvazduhoplovna dejstva. Njega su dočekali komandant Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-potpukovnik Duško Žarković i komandant 250. raketne brigade za PVD brigadni general Tiosav Janković. Nakon referisanja komandanta 250. raketne brigade o nameni i zadacima jedinice, ministar Stefanović razgovarao je sa pripadnicima dežurne jedinice i prisustvovao prikazu borbenog rada samohodne raketne baterije za PVD. Nakon obilaska raketnog položaja jedinice koja je u sistemu dežurstva, ministar odbrane je istakao da njeni pripadnici brinu o našem nebu dvadeset četiri sata dnevno.

Stefanović je, takođe, istakao da je Vojska Srbije zahvalna predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, što je ove godine obezbeđeno više novca za sistem odbrane.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here