Lovreković – Moj sukob sa Marinikom Tepić počeo je onog momenta od kada ona nije čovek

0
282

Pre nekoliko dana aktivista Tomislav Lovreković upao je u prostorije SSP tražeći Mariniku Tepić nakon čega je ona tražila zabranu prilaska. Ovim su nastavljeni njihovi višegodišnji sukobi koji su, prema rečima Lovrekovića, počeli od onog momenta od kada Marinika Tepić više nije čovek.

Tomislav Lovreković bio je optužen za pretnje smrću Mariniki Tepić, a potom je opet imao sukob sa istom političarkom kada je na nju, tokom konferencije za medije u Pančevu, bacio živu kokošku. Od kada traje sukob sa potpredsednicom Stranke slobode i pravde i zbog čega, kao i kako ocenjuje njene političke stavove i političko delovanje pitali smo Tomislava Lovrekovića.

Ni posle četiri godine, kada je Tomislav Lovreković prvi put uhapšen zbog pretnji smrću Mariniki Tepić, strasti se ne smiruju. Lovreković je pre nekoliko dana sa cvećem u ruci upao u prostorije SSP, nakon čega je izbačen, a pozvana je i policija. Tepić je izjavila da je podnela zahtev zbog krivičnog dela proganjanja i tražila zabranu prilaska.  Ovo nije prvi pokušaj Lovrekovića da uznemiri Tepićevu. Sve je počelo još 2017, kada joj je slao preteće poruke a zbog  pretnji smrću u zatvoru je proveo mesec dana. U februaru prošle godine pojavio se na konferenciji za medije u Pančevu kada ju je gađao kokoškom. Iz Stranke slobode i pravde su poručili da ovakvi napadi neće zastrašiti Mariniku Tepić kao i nijednog drugog borca za slobodu i pravdu u Srbiji.

U izjavi za KTV televiziju Lovreković je rekao da njegov sukob sa Marinikom Tepić traje ,,od onog momenta od kako ona nije čovek, a to je valjda kako je sazrela i postojaće dok ne bude čovek a to je valjda dok ne umre”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here