Srđan Nogo – SNS je interesna kriminalna grupa koju je vezivao samo zajednički interes

0
106

Bivši narodni poslanik Srđan Nogo je izjavio da je Srpska napredna stranka jedna interesna kriminalna grupa koju je vezivao samo zajednički interes te da su sada krenuli između sebe da se glože jer je došlo do kraja vlasti i sada moraju da odgovaraju za sve što su nezakonito radili.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović je, reagujući na izjave predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja o njegovoj „ulozi u prevratu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića“, rekao je da ga čudi što je premijerka Ana Brnabić prećutala vređanje i ocenu da je Srbija kolonija i vazalna država kojom upravljaju Amerikanci i Britanci. Neobično je, kako je rekao, i što je izostala njena reakcija jer ona dobro zna da je njegova ostavka odavno na Vučićevom stolu i da on može da je aktivira kad god hoće, a da to ne zavisi ni od koga drugog, a ponajmanje od Amerikanaca i Britanaca. Pitali smo Srđana Noga za mišljenje o tome zašto Brnabić nije reagovala na Šešeljeva vređanja, ali i za komentar dela Stefanovićeve izjave koji se odnosi na njegovu ostavku.

Povodom izjava u medijima u kojima je Vojislav Šešelj govorio o ulozi aktuelnog ministra odbrane u prevratu protiv predsednika Srbije i Stefanovićevog čuđenja zašto je premijerka Ana Brnabić prećutala to vređanje, bivši narodni poslanik Srđan Nogo je rekao da je unutar same Srpske napredne stranke došlo do sukoba s obzirom da je u pitanju ,,interesna kriminalna grupa koju je vezivao samo zajednički interes” te da su sada krenuli između sebe da se glože jer je došlo do kraja vlasti i sada moraju da odgovaraju za sve što su nezakonito radili.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here