Tomislav Lovreković – Trudiću se da Čečen bude još uznemireniji

0
161

Direktor CINS-a Branko Čečen je izjavio da je uznemiren zbog filma „Meta porodica“ koji je nedavno pušten na Pinku u kom je označen kao jedan od zaverenika protiv predsednika Vučića. Komentarišući ovu njegovu izjavu autor pomenutog filma Tomislav Lovreković je rekao da će se truditi da Čečen bude još uznemireniji te da je to njegov lični zadatak a da on svoje zadatke ispunjava.

Direktor Centra za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) Branko Čečen je izjavio da je uznemiren i sa dubokom nelagodom gleda na to što je u filmu na TV Pink označen kao jedan od zaverenika protiv predsednika Aleksandra Vučića. Od strane opozicije pristigli su i komentari da taj film ima za cilj da targetira sve one koji se kritički izjašnjavaju protiv politike Aleksandra Vučića – u prvom redu Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde. Kako komentariše ove navode i da li je cilj filma bila satanizacija Vučićevih protivnika pitali smo Tomislava Lovrekovića.

Direktor Centra za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) Branko Čečen izjavio je da je film Tomislava Lovrekovića “Meta porodica” moguća priprema za ozbiljnijii vid represije ruskog tipa nad organizacijama kao što je CINS i ocenio to ima velike veze sa izborima. Čečen je podsetio da to nije bio prvi medijski napad na njega, CINS i njegove kolege. Ukazao je, međutim, da je ovog puta bilo „neprijatnije nego inače“, najpre zbog tenzija i podela u društvu koje su vrlo drastične. Komentarišući izjave direktora CINS-a povodom filma koji je pušten nedavno na Pinku, autor tog filma Tomislav Lovreković je izjavio da će se truditi da Čečen bude još uznemireniji te da je to njegov lični zadatak a da on svoje zadatke ispunjava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here