Božidar Delić nosilac liste koalicije NADA

0
164

General u penziji Božidar Delić je izjavio da koalicija NADA obuhvata ljude sa kojima je godinama unazad radio kao vojnik i činio ono što je Srbija od njih tražila, te da osim ljubavi prema Srbiji, sa ovom koalicijom deli iste stavove o politici, ekonomiji i tome kako zemlja treba da izgleda u budućnosti.

Penzionisani general Božidar Delić biće nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima, saopštili su čelnici te organizacije na konferenciji za novinare. Istaknuto je da se radi o čoveku koji predstavlja „više od običnog vojnika i oficira“, jer je“jedan od najvećih, ako ne i najveći srpski ratnik“. Rečeno je da koaliciju NADA i Delića spaja patriotizam i ljubav prema Srbiji, a njegovim stavljanjem na čelo liste dokazano je i kakav je odnos te koalicije prema Kosovu. Generala Delića smo upitali zbog čega je odlučio da pristupi koaliciji NADA i kakve rezultate očekuje na predstojećim izborima?

 

Koaliciju NADA čine DSS, POKS i više od 20 udruženja gradjana. Predsednik Demokratke stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović poručio je da je izborom Božidara Delića za nosioca liste, koalicija NADA potvrdila da je reč o jednoj ozbiljnoj patriotskoj alternativi ovoj vlasti.
General u penziji Božidar Delić, koji je bio ratni komandant 549. motorizovane brigade 1998. i 1999. godine na Kosovu,  naglasio je da koalicija NADA obuhvata sve one ljude sa kojima je godinama unazad radio kao vojnik i činio ono što je Srbija od njih tražila, a da osim ljubavi prema Srbiji  imaju iste stavove o politici, ekonomiji i tome kako zemlja treba da izgleda u budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here