Govoreći o svom odnosu sa Radom Trajković, udovica srpskog političara sa Kosova i Metohije Olivera Ivanovića, Milena Popović je istakla da Rada Trajković svojim izjavama zloupotrebljava tragediju jednog čoveka da bi se na taj način vratila na političku scenu.

Rada Trajković je na svom tviter nalogu uz sliku sa gostovanja Milene Popović na TV Pinku napisala „‚Nikada ne bih stala na stanu nekoga za koga imam i gram sumnje da je umešan u Oliverovo ubistvo, kaže ona sa TV Pink-a“ na šta je udovica Olivera Ivanovića odgovorila „Pamtite li @trajkovic_rada da ste u određenim krugovima izgovarali da “Oliver ipak možda ima veze sa navodnim ratnim zločinom koji mu se stavlja na teret”? Ovaj Oliver koga “branite” od mene. Moj suprug, Bogdanov otac, a vaš ni prijatelj nikada“. Zamolili smo Milenu Popović da prokomentariše svoj odnos sa Radom Trajković.

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je za list ,,Danas“ da je uloga nevenčane supruge ubijenog političara sa Kosova Olivera Ivanovića, Milene Popović da zaštiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića od istrage u tom ubistvu. Komentarišući izjavu Milene Popović, koja je i poslanik SNS u Skupštini Srbije, da potpredsednik Srpske liste na Kosovu Milan Radoičić treba da dokaže svoju nevinost u ubistvu Ivanovića, Trajković je kazala da je Popović i „u funkciji puštanja niz vodu“ Radoičića i biznismena sa Kosova Zvonka Veselinovića. Trajković je navela da je uloga zvaničnog Beograda, „vrlo velika od samog dana ubistva“ i dodala da su mediji bliski vlastima činili sve „da skrenu istragu u drugom pravcu“.

Govoreći o svom odnosu sa Radom Trajković, udovica srpskog političara sa Kosova i Metohije koji je ubijen pre četiri godine i čije ubistvo nije rasvetljeno do danas, Milena Popović je istakla da Rada Trajković svojim izjavama zloupotrebljava tragediju jednog čoveka da bi se na taj način vratila na političku scenu.