Ministar Stefanović obišao Centar za usavršavanje kadrova obaveštajne službe

0
74

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas Centar za usavršavanje kadrova obaveštajne službe u sklopu obeležavanja 5. marta – Dana Vojnoobaveštajne agencije.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas u sklopu obeležavanja 5. marta – Dana Vojnoobaveštajne agencije, Centar za usavršavanje kadrova obaveštajne službe. Tom prilikom ministar Stefanović je upoznat sa istorijatom, organizacijsko-formacijskom strukturom, kapacitetima, poslovima i zadacima Centra. Ministru odbrane tokom sastanka prezentovano je i aktuelno regionalno i globalno političko-bezbednosno stanje sa težištem na Ukrajini i Kosovu i Metohiji.

Stefanović je u razgovoru sa pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije istakao da očekuje od njih da u ovom složenom vremenu nastave da ulažu ogromnu energiju i da se bore za interese Srbije. Takođe, on je izrazio zadovoljstvo radom Centra za usavršavanje kadrova, ističući da je važno da Agencija nastavi da ulaže u obrazovanje i konstantne treninge i obuke svojih pripadnika.

Direktor Vojnoobaveštajne agencije general-major Zoran Stojković uručio je ministru Stefanoviću plaketu u znak zahvalnosti zbog stalne podrške radu ove agencije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here