Srbija – Švedska sutra od 18 časova u Kristalnoj dvorani

0
83

Ženska rukometna reprezentacija Srbije priprema se u Zrenjaninu za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Švedske. Meč se igra sutra od 18 časova u Kristalnoj dvorani.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije priprema se u Zrenjaninu za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Švedske. Meč se igra sutra od 18 časova u Kristalnoj dvorani, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su govorili selektor reprezentacije Uroš Bregar, kapiten naše selekcije Jovana Stoiljković i reprezentativka Jelena Lavko. Selektor Bregar je rekao da pripreme protiču u najboljem redu, ali da reprezentativkama i pored toga predstoji jedan težak meč, imajući u vidu rivala Švedsku.

Kapiten reprezentacije Jovana Stoiljković osvrnula se na Svetsko prvenstvo u Španiji na kom je Srbija pružila odlične partije i izrazila nadu da će se taj niz nastaviti i u narednom periodu.

Kada je u pitanju sutrašnji meč Stoiljković očekuje kvalitetnu, ali i tešku utakmicu.

Zrenjaninka Jelena Lavko se posle dužeg odsustva zbog povrede vratila na teren i u nacionalnu selekciju, a sutrašnja utakmica protiv Švedske će za nju biti veoma značajna jer je u pitanju utakmica na domaćem terenu.

Ulaznice za sve zainteresovane gledaoce biće dostupne na biletarnici dvorane uz donaciju fondu “Sportom za bolje sutra” u minimalnom iznosu od 100 dinara. Preuzimanje ulaznica biće moguće na biletarnici hale od 10:00 časova na dan utakmice, a ulaz u dvoranu za publiku biće otvoren od 16:30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here