Ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je danas pobednicima prvog ciklusa Kviza iz vojne istorije nagradne vaučere za sedmodnevni boravak u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije namenjenim za odmor i rekreaciju.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je danas pobednicima prvog ciklusa Kviza iz vojne istorije Radomiru Đokiću i Marku Obradoviću nagradne vaučere za sedmodnevni boravak u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije namenjenim za odmor i rekreaciju.

Pobednik prvog ciklusa Radomir Đokić iz Beograda, inače student Poljoprivrednog fakulteta, tačno je odgovorio na svih deset pitanja za minut i osam sekundi, a drugoplasirani Marko Obradović iz Čačka, pripadnik 2. brigade Kopnene vojske, za minut i dvadeset sekundi. U takmičarskom delu prvog ciklusa „SVI KVIZ“ održanog 5. februara učestvovalo je ukupno 232 takmičara.

Ministar Stefanović čestitao je Đokiću i Obradoviću na ostvarenim rezultatima i poželeo im lep boravak na Tari i u Moroviću. On je ovom prilikom pozvao sve da i ove subote 5. marta u 12 časova učestvuju u drugom ciklusu nagradnog kviza, provere svoje znanje iz srpske vojne istorije i osvoje nagrade.

Svi koji žele da učestvuju u kvizu mogu to učiniti na zvaničnom internet sajtu www.mod.gov.rs i Fejsbuk stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Takmičarski ciklusi realizovaće se svake prve subote u mesecu do kraja 2022. godine.