Ministar Vulin – Sastanak sa čelnicima Policijske uprave u Novom Pazaru

0
24

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa načelnikom Policijske uprave u Novom Pazaru i njegovim zamenikom sa kojima je razgovarao o postignutim rezultatima ove policijske uprave te budućim planovima i aktivnostima.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je sastanak sa načelnikom Policijske uprave u Novom Pazaru Nerminom Ljajićem i zamenikom načelnika Milenkom Munižabom, koji su ministru policije referisali o postignutim rezultatima ove policijske uprave i budućim planovima i aktivnostima.

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je da je zadovoljan zbog toga što su od početka godine najznačajniji rezultati Policijske uprave u Novom Pazaru postignuti u oblasti borbe protiv droga.  Novopazarska policija je svojim radom i operativnim saznanjima od početka godine  presekla više lanaca trgovine narkoticima i zaplenila oko 130 kilograma različite droge, što je rezultat vredan svake pohvale, rekao je ministar Vulin i dodao da je od januara meseca Policijska uprava u Novom Pazaru imala više od 70 zaplena droge, što pokazuje da se borba policije protiv dilera vodi neprestano, svakog dana. Novi Pazar, baš kao ni jedan grad u Srbiji neće biti pogodno tlo za transport i trgovinu drogom, poručio je ministar policije.

Na sastanku je istaknuto da je za razliku od prethodnog perioda, Novi Pazar znatno bezbedniji i sigurniji, te da će prioritet rada Policijske uprave u Novom Pazaru i dalje biti očuvanje stabilnog javnog reda i mira, borba protiv trgovine narkoticima, oduzimanje oružja u nelegalnom posedu, sprečavanje nelegalne trgovine akciznom robom.

Ministar policije Aleksandar Vulin poručio je da je Srbija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić država mira, stabilnosti i prosperiteta, država svih svojih građana, uvek spremna da stane u odbranu i zaštitu prava svakog građanina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here