Saša Radulović predsednik stranke Dosta je bilo koja je deo koalicije Suverenisti na predstojećim izborima je izjavio da je biračko telo u Srbiji heterogeno i da jedan predsednički kandidat ne može da zadovolji sve političke stavove.

Stranka Dosta je bilo je izdala saopštenje u kom je navedeno da su predsednički izbori borba za izlaznost i za drugi krug, a da je sve ostalo politikanstvo i pokušaj nametanja svojih kandidata i borba unutar opozicije za prevlast, kao što je to svojevremeno bilo sa kandidaturom Saše Jankovića. Da bi došlo do promene vlasti, jedna lista i jedan kandidat nije dobra strategija, što je smena vlasti u Crnoj Gori jasno pokazala, navedeno je u saopštenju. Koje osobine treba da ima kandidat koji može da pobedi aktuelnog predsednika Srbije pitali smo predsednika stranke Dosta je bilo Sašu Radulovića.

Kandidatkinja koalicije Suverenisti na predstojećim predsedničkim izborima biće Branka Stamenković, koja je na konferenciji za novinare ove koalicije, predstavljena kao žena iz naroda. Predsednik stranke Dosta je bilo Saša Radulović istakao je da Stamenković ima dovoljno životnog i radnog iskustva u realnom sektoru, kao i da razume građane i narod, jer s građanima živi, dodavši da njihov kandidat veruje da Srbija nema alternativu.

Kandidatkinja za predsednicu Srbije, Branka Stamenković je naglasila da je predsedničkoj kandidaturi pristupila sa velikim osećajem odgovornosti i ozbiljnosti, potpuno svesna težine tog zadatka i da je spremna da se prihvati odgovornosti da predstavlja Srbiju i svoj narod. Kako je dodala, Srbiji je potreban predsednik koji će da okuplja ljude, a ne da ih deli i da kabinet predsednika ne sme biti mesto odakle se vodi stranačka politika.