Radoslav Milojičić Kena – Srbiji je potrebna nova generacija političara

0
103

Predsednik stranke Srpska levica, Radoslav Milojičić Kena je izjavio da se na srpskoj političkoj sceni poslednjih 30 godina nalazi tajkunsko-politička elita koja na grbači običnog čoveka puni svoje džepove i dok država postaje sve siromašnija, političari su sve bogatiji.

Stranka Srpska levica na čijem je čelu Radoslav Milojičić Kena, predstavila je svoj izborni program na nekoliko punktova u Beogradu, a to čini i u drugim gradovima u Srbiji. Iz stranke je saopšteno da žele u neposrednom razgovoru sa građanima da utvrde prioritete. Šta je to na šta se građani najviše žale, a šta im Srpska levica nudi pitali smo Radoslava Milojičića Kenu.

Radoslav Milojičić Kena, predsednik stranke Srpska levica je izjavio da je cilj ove nedavno formirane stranke stvaranje ozbiljne organizacije koja trenutno ne postoji unutar cele opozicije, a koja želi da uključi što veći broj mladih ljudi u svoje redove jer je Srbiji potrebna nova generacija političara.

Stranka će se zalagati za poboljšanje uslova u kojima preduzeća posluju rasterećivanjem privrede i podsticajem za produktivno zapošljavanje mladih što bi značajno uticalo na njihovu odluku da žive i rade u svojoj zemlji. Stranka Srpska levica je kao prioritet u svom političkom delovanju istakla zaustavljanje ubrzanog propadanja i siromašenja građana, te da ima pripremljene konkretne mere kojima bi se omogućila isplata minimalne zarade u iznosu od 50.000 dinara, i najniže penzije u iznosu od 35.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here