Gojković – Boško Obradović je pravi lider i patriota koji se bori za tradicionalne vrednosti

0
79

Žika Gojković, predsednik POKS-a je izjavio da je podržao kandidaturu Boška Obradovića za predsednika Srbije zato što je Obradović pravi lider i patriota koji se bori za tradicionalne vrednosti po kojima je Srbija bila poznata pre pojave komunizma.

Koalicija Srpskog pokreta Dveri i Pokreta obnove Kraljevine Srbije pod imenom „Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije” potpisivanjem koalicionog sporazuma ozvaničila je svoju saradnju na predstojećim izborima na sva tri nivoa, a zajednički predsednički kandidat biće Boško Obradović. Zbog čega je Boško Obradović dobar kandidat za predsednika republike i kakve šanse ima u trci za predsednika i kada je u pitanju Vučić i kada su u pitanju drugi, za sada poznati, predsednički kandidati, pitali smo predsednika POKS-a Žiku Gojkovića.

Srpski pokret Dveri i Pokret obnove Kraljevine Srbije potpisali su koalicioni sporazum za predstojeće parlamentarne, predsedničke i beogradske izbore, a zajednički predsednički kandidat biće lider pokreta „Dveri“ Boško Obradović.

Govoreći o Obradoviću kao kandidatu za predsednika Srbije, predsednik  POKS-a Žika Gojković je istakao da mu je izuzetna čast da podrži predsedničkog kandidata sa kojim deli istu ideologiju, dodavši da je ova koalicija jednako daleko i od vlasti i od onih za koje je Srebrenica genocid a Kosovo nezavisno. Prema Gojkovićevim rečima ono što Obradovića izdvaja od ostalih predsedničkih kandidata i zbog čega je podržao njegovu kandidaturu je to što je on patriota, pravi lider koji ima srce i hrabrost da i kada pogreši ispravi greške i stane iza onog što je rekao, kao i zbog Boškove borbe za tradicionalne vrednosti po kojima je Srbija bila poznata pre pojave komunizma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here