Nemanja Šarović – Zdravko Ponoš nije kandidat po mojoj meri i neću glasati za njega

0
104

Komentarišući kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije, Nemanja Šarović, predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” je izjavio da neće glasati za njega jer smatra da je ideološka razlika između njega i Vučića veoma mala te da ni jedan ni drugi kandidat ne bi bili predstavnici svih građana Srbije.

Predsednički kandidat koalicije Ujedinjena Srbija Zdravko Ponoš potpisom je pružio podršku listama te koalicije za parlamentarne i beogradske izbore. On je tom prilikom istakao da veruje da će nakon izbora kao predsednik svih građana toj pobedničkoj listi dati mandat za sastavljanje vlade koja će urediti Srbiju. Kako komentariše kandidaturu Ponoša za predsednika Srbije i kakav rezultat njegovog nastupa očekuje pitali smo predsednika pokreta Ljubav vera nada Nemanju Šarovića.

Zdravko Ponoš, predsednički kandidat koalicije Ujedinjena Srbija,  koju predvode Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka, izajvio je da opoziciona kolona čiji je kandidat, u svom sastavu ima pokrete i stranke koje baštine umerenu desnicu i levicu i da je to politička opcija koja predstavlja većinu u Srbiji kojoj u ovom momentu treba širok spektar neopterećen ideološkim razlikama.

Komentarišući Ponoševu kandidaturu za predsednika Srbije, predsednik pokreta ,,Ljubav,vera, nada” Nemanja Šarović je izjavio da neće glasati ni za Ponoša ni za Vučića jer je ideološka razlika između njih veoma mala, te da smatra da ni jedan ni drugi kandidat ne bi bili ono što Ustav nalaže a to je da budu predstavnici svih građana Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here