Doo Tišma – Širok asortiman i najpovoljnije cene opreme za zalivanje

0
102

U robnoj kući Tišma pored redovnog asortimana pronaćićete i najkvalitetniju opremu za zalivanje po najpovoljnijim cenama u gradu.

Najveća robna kuća u gradu doo Tišma, nalazi se u Beogradskoj ulici bb, a u njoj možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Bliži se proleće i radovi u vrtovima i baštama pa Tišma iz svog širokog asortimana izdvaja opremu za zalivanje. U ovoj robnoj kući pronaći ćete veliki izbor creva: fleksibilna, plastična, silikonska i armirana, tu su i motalice, razne prskalice, brze spojnice i konektori za slavinu, a Tišma posebno iz ovog dela asortimana izdvaja mesingane spojke i mesingane konektore.

Na istom mestu pronaći ćete i prskalice za voće različitih zapremina, kao i novitet u Tišmi akumulatorsku leđnu prskalicu.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here