Srđan Milivojević – Srbija nije zemlja za jednokratnu upotrebu Srpske napredne stranke

0
103

Komentarišući pisanje lista Alo u kojem je navedeno da je on zadužen za sejanje ili raspirivanje mržnje prema aktuelnoj vlasti, Srđan Milivojević, predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke je istakao da prorežimski tabloidi na taj način laskaju kako sebi tako i Vučiću.

U novinama Alo navedeno je da je član Demokratske stranke, nekada perjanica Otpora, Srđan Milivojević objavom na Tviteru prevazišao sam sebe a bogami i mnoge druge “članove Tviter zajednice”, onog dela zaduženog za sejanje ili raspirivanje mržnje prema aktuelnoj vlasti i predsedniku Aleksandru Vučiću time što je na Tviteru napisao da je Vučić rekao Ani Brnabić da otera Rio Tinto, a da nam 4. aprila stiže Tio Rinto te da je zato neophodan moratorijum na 30 godina! Dalje je navedeno da je upravo Milivojević sedeo u skupštini kada je njegova stranka dovodila Rio Tinto. Zamolili smo Milivojevića da prokomentariše ovo pisanje lista Alo.

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević, demantovao je pisanje lista Alo u kojem je navedeno da je on zadužen za sejanje ili raspirivanje mržnje prema aktuelnoj vlasti i istakao da prorežimski tabloidi na taj način laskaju kako sebi tako i Vučiću. Milivojević je naglasio da on ne pripada kriminalnom svetu kom pripada aktuelni predsednik Srbije ali da izdajnike prezire a kriminalce ignoriše.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here