Marina Lipovac Tanasković o zadacima nove gradske uprave grada Beograda posle smene vlasti

0
235

Kandidatkinja za odbornicu u skupštini Beograda na listi Ujedinjeni za pobedu Beograda Marina Lipovac Tanasković je rekla da će posle promene vlasti na izborima 3. aprila prvi zadatak nove gradske uprave grada Beograda biti da građanima saopšti istinu i da “zaustavi haos” u glavnom gradu.

Narodna stranka, koja na aprilskim izborima nastupa u koaliciji pod nazivom Ujedinjena Srbija, je u svojoj predizbornoj kampanji u stalnom kontaktu sa građanima, biračima na predstojećeim izborima. Marinu Lipovac Tanasković iz Narodne stranke pitali smo na šta se građani najviše žale i šta im Narodna stranka nudi u svom predizbornom programu te kako građani prihvataju te ideje.

Predstavnici koalicije „Ujednjena Srbija“ u svakodnevnom su kontaktu sa građanima, a kandidatkinja za odbornicu u skupštini Beograda na listi Ujedinjeni za pobedu Beograda Marina Lipovac Tanasković rekla je da se građani najviše žale na haos koji vlada ne samo u glavnom gradu nego u čitavoj zemlji i najavila da će posle promene vlasti na izborima 3. aprila prvi zadatak nove gradske uprave grada Beograda biti da građanima saopšti istinu i da “zaustavi haos” u glavnom gradu. To će biti sprovedeno tako što će biti organizovani „mini referendumi“ na kojima će se gradjani izjašnjavati o onom što žele u svojoj ulici i u svom kraju i tako što će biti osnovana antikorupcijska komisija na nivou grada Beograda. Kako je ocenila Lipovac Tanasković, po preuzimanju vlasti najvažnije je da se odmah obavi presek stanja kako bi mogla da se sprovede promena iz korena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here