Ministar Vulin obišao Jedinicu za bezbednost na rekama

0
156

Ministar policije Aleksandar Vulin obišao je danas novoformiranu Jedinicu za bezbednost na rekama čiji je glavni zadatak suzbijanje šverca akciznih proizvoda.

Po naređenju ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina po prvi put je osnovana centralizovana Jedinica za bezbednost na rekama.  Ministar Vulin je istakao danas prilikom obilaska te jedinice da će policija na svim srpskim rekama i plovnim putevima u Srbiji osigurati bezbednost, baš kao što to čini i na svim auto-putevima u Srbiji. Formirana je jedinica koja će se baviti isključivo bezbednošću na rekama i osnovni cilj ove jedinice je suzbijanje šverca akciznih proizvoda rekao je ministar Vulin i čestitao Jedinici za bezbednost na rekama na ostvarenim prvim rezultatima. On je takođe najavio i nova ulaganja u novoformiranu jedinicu.

„Nećemo dozvoliti sivu ekonomiju i šverc na našim rekama i to će biti jedan od prioriteta rada ove jedinice“ rekao je ministar Vulin i naglasio da će novoformirana jedinica trajno sprovoditi akcije kako bi sprečila sve nelegalne aktivnosti na rekama.

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da između auto-puteva i plovnih puteva i reka nema nikakve razlike, i da naše reke moraju biti i jednako bezbedne kao i naši putevi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here