Robna kuća Tišma – Velika ponuda reflektora i opreme za uređenje bašta i vrtova

0
126

U robnoj kući Tišma pored redovnog asortimana pronaći ćete trimere i svu opremu potrebnu za trimere, kao i reflektore i produžne kablove.

Najveća robna kuća u gradu doo Tišma, nalazi se u Beogradskoj ulici bb, a u njoj možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

U susret lepom vremenu i uređenju bašta i vrtova Tišma iz svoje ponude izdvaja različite vrste trimera, kao i žičane, čelične i zvezdaste glave za trimere, glave za trimere sa lancem, sečivo sa lancem, multifunkcionalnu glavu za trimer i drugo.

Tišma iz svoje ponude izdvaja i reflektore različite veličine i snage, sa postoljem ili bez, a u ovoj robnoj kući pronaći ćete i produžne kablove različitih dužina i sa različitim brojem utičnica.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here