Konkurs za sredstava za održavanje stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja

0
19

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za održavanje naučno stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2022. godini na teritoriji AP Vojvodine.

Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po Konkursu za dodelu sredstava za održavanje naučno stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2022. godini na teritoriji AP Vojvodine iznose ukupno do 5.000.000,00 dinara. Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi jeste 1.000.000,00 dinara.

Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po Konkursu namenjena su za: podršku za organizovanje naučno stručnih skupova, studijskih putovanja, seminara, radionica, tribina i predavanja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja (zakup prostora, angažovanje konsultanata, prevodioca i tehničkog osoblja, putne i troškove boravka, izrada dizajna i štampanja promotivnog i stručnog materijala).

Pravo na učešće na Konkursu imaju obrazovne ustanove i naučnoistraživačke ustanove s teritorije AP Vojvodine korisnici budžetskih sredstava koje je osnovala Republika Srbija ili AP Vojvodina. Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 18.04.2022. godine. Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 021/487-4601 od 10 do 14 časova. Tekst Konkursa, Pravilnik, prijava i ostali obrasci mogu se preuzeti na sajtu: www.psp.vojvodina.gov.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here