Predizborni skup koalicije ,,Ajmo ljudi” u Zrenjaninu

0
224

Koalicija „Ajmo ljudi“ Zrenjanincima je na skupu na gradskom trgu predstavila svoj program ali i kandidate na parlamentarnim izborima. Sa građanima su razgovarali predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i kandidat za gradonačelnika Beograda Duško Vujošević.

Koalicija „Ajmo ljudi“ održala je u Zrenjaninu predizborni skup. Ispred koalicije program i kandidate na predstojećim parlamentarnim izborima Zrenjanincima su predstavili predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić i kandidat za gradonačelnika Beograda, proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević. Tadić je pozvao građane da glasaju na izborima 3. aprila i da pošalju u prošlost ljude koji vladaju državom obmanama i pretnjama i ukazao na to da je cilj koalicije „Ajmo ljudi“ da popravi temelje srpskog društva.

Duško Vujošević, proslavljeni košarkaški trener i kandidat za gradonačelnika Beograda, koji se prisetio najuspešnijih zrenjaninskih sportista, ali i Zrenjanina kao centra privrede i industrije.

Koaliciju „Ajmo ljudi“ čine Socijaldemokratska stranka, Nova stranka, pokret 1 od 5 miliona, Ujedinjeni pokret zelenih Srbije i Tolerancija Srbije. Na parlamentarnim izborima lista „Boris Tadić – Ajmo ljudi“ nalazi se pod rednim brojem 14, a na beogradskim izborima lista „Duško Vujošević – Boris Tadić – Ajmo ljudi“ nalazi se pod rednim brojem 8.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here