Kovačević – Širenje maloprodajne mreže kompanije Gomex na teritoriji cele Srbije

0
130

Direktor kompanije Gomex, Goran Kovačević, najavio je širenje maloprodajne mreže kompanije na teritoriji cele Srbije i rekao da Gomex uskoro očekuje otvaranje 300 novih maloprodajnih objekata.

Na radost potrošača, kompanija GOMEX je 24. februara, otvorila renovirani supermarket Total u naselju Ruže Šulman u Zrenjaninu, koji pored novog izgleda sada ima i više prostora pa su tako kupci u prilici da uživaju u široj ponudi, ali i većoj preglednosti. Potrošače očekuje proširena ponuda Fresh kategorija – svežeg mesa, voća, povrća, sveže pečenog hleba i peciva, kao i 1000 novih artikala koji će biti redovni u ponudi. Kako je zadovoljan radom kompanije Gomex i koji su ciljevi za naredni period pitali smo direktora Gorana Kovačevića.


Gomex d.o.o. je trgovinska kompanija sa sedištem u Zrenjaninu. Rezultati postignuti od osnivanja 1995. godine svrstali su je u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje.
Direktor Goran Kovačevic izjavio je da u narednom periodu Gomex ima u planu širenje maloprodajne mreže po Srbiji te otvaranje tri stotine novih objekata. Kada je u pitanju Gomex Total, ovaj prodajni objekat kompanije „Gomex“, koji je jedno od omiljenih mesta Zrenjaninaca za kupovinu, polako ali sigurno prerasta u svojevrsni tržni centar s obzirom na to da se u istom prostoru, pored supermarketa, nalaze apoteka, knjižara, restoran, kiosk, menjačnica, bankomat. Koncept mini tržnog centra objedinio je čitav niz različitih proizvoda i usluga koje su potrošačima na raspolaganju, a ušteda vremena i bolji doživljaj kupovine najveći su benefiti kupovine u Gomexovom Totalu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here