Velimir Ilić – Svi znaju ko je ubio Milana Pantića i Jelenu Marjanović, ali se prave da ne znaju

0
491

Komentarišući ubistvo novinara Milana Pantića i ubistvo pevačice Jelene Marjanović, Velimir Velja Ilić, predsednik Nove Srbije, je rekao da svi znaju ko je odgovoran za ta ubistva, ali da nadležni o tome ćute i da se prave da ne znaju ništa, kao što se prave da ne znaju ko je ubio Olivera Ivanovića i zašto je ubijen Slavko Ćuruvija.

Predsednik Nove Srbije Velimir Velja Ilić je, govoreći o nerešenom ubistvu novinara Milana Pantića iz 2001. godine i o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, spomenuo “oca Pomoravlja” i citirao stih za koji kaže da se peva u tom kraju: “malo ugalj, malo droga, to je biznis debeloga”, zaključujući da će se ti slučajevi rešiti, ali da je potrebno da se “teren raščisti” i da dođu neki “novi tužioci i sudije”. Zamolili smo ga da nam otkrije ili makar nagovesti ko je u pitanju te da nam kaže šta misli kada će ova dva slučaja biti rešena.

Predsednik Nove Srbije Velimir Velja Ilić nedavno je na Tviter spejsu govorio o ubistvu novinara Milana Pantića, dopisnika Večernjih novosti iz Jagodine, koji je ubijen u hodniku ispred svog stana, u Ulici Branka Radičevića, 11. juna 2001. godine oko osam sati ujutru sa „nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu“. Ilić je spomenuo i ubistvo pevačice Jelene Marjanović, koja je na nasipu u naselju Crvenka u Borči ubijena sa više od 20 udaraca u glavu 2. aprila 2016. godine. Ilić je ova ubistva pomenuo uz stihove “malo ugalj, malo droga, to je biznis debeloga”. Komentarišući te stihove i ova dva slučaja Ilić je rekao da je samo preneo ono što se peva po Srbiji. Nije želeo da govori o konkretnim imenima, ali je naveo da je svima jasno ko je u pitanju. On je rekao da isto tako svi znaju i ko je ubio Olivera Ivanovića i zašto je ubijen Slavko Ćuruvija, ali da se nadležni prave da ništa ne znaju i da ništa nisu čuli.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here