Alek Račić o optužbi za ugrožavanje bezbednosti predsednika Srbije i dvoje ministara

0
1306

Doktor Alek Račić je izjavio da je u aprilu mesecu prošle godine priveden u policiju pod optužbom da ugrožava bezbednost pojedinih visokih zvaničnika Srbije, ali da je slučaj stavljen ad acta.

Aprila prošle godine ugledni srpski lekar doktor Alek Račić priveden je u policiju kako bi dao izjavu povodom optužbe da ugrožava bezbednost predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i dva ministra iz Vlade Srbije. Doktora Račića smo pitali šta se dešava sa tim slučajem.

Profesor dr Alek Račić, doktor nauka, lekar specijalista, predsednik Razvojne akademije nauka RAS, svojim nastupima u alternativnim medijima govori o teškom stanju u srpskom društvu, zdravstvenom sistemu, o suštini korona virusa i uticaju farmakomafije. U aprilu mesecu prošle godine je priveden u policiju pod optužbom da ugrožava bezbednost pojedinih visokih zvaničnika Srbije, a sve na osnovu prikupljenih podataka od trećih lica. Komentarišući ovu optužbu, dr Račić je rekao da još uvek nije dobio odgovor od tužilaštva na osnovu čega su procenili da može da ugrozi bezbednost predsednika države i ministara, te da iako je slučaj stavljen ad acta, sve je usmereno ka tome da on i njegova porodica imaju probleme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here