List Zrenjanin – Čitaoci izabrali ličnosti i sportiste godine

0
67

Čitaoci lista Zrenjanin izabrali su ličnosti i sportiste godine kojima su danas na svečanosti u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ uručeni pehari i pokloni. Najbolji trener je Nikola Vukelić iz karate kluba Banatski cvet, prvo mesto u oblasti medija zauzeo je Mile Novaković iz dopisništva RTS-a, a najbolje plasirani u oblasti humanitarni rad su članovi fejsbuk grupe „Tate za decu“.

Čitaoci lista Zrenjanin tokom dva meseca glasanja izabrali su sportiste i ličnosti godine. U redakciju lista stiglo je oko 5.500 glasačkih kupona za oba izbora, a glasalo se u sedam kategorija kada su u pitanju sportisti i u osam oblasti kada su u pitanju ličnosti godine. Dalibor Bubnjević, direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“ je obraćajući se laureatima rekao da je Zrenjanin sjajno mesto za život, a da su u takvom Zrenjaninu upravo oni prepoznati od čitalaca lista „Zrenjanin“ kao najbolji.

List „Zrenjanin“ je 66. put organizovao glasanje za sportiste godine, a 16. godinu zaredom odluku o najboljima doneli su čitaoci ovog nedeljnika. Izabrani su najbolji mladi sportisti i sportistkinje, seniori i seniorke te muški i ženski sportski kolektivi. Prvi među trenerima je Nikola Vukelić, stručnjak Karate kluba Banatski cvet.

Kao i prethodnih godina čitaoci su birali ličnosti godine u osam oblasti – politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta, medicina i humanitarni rad. U oblasti medija za ličnost godine izabran je Mile Novaković, šef dopisništva RTS-a u Zrenjaninu.

U oblasti humanitarnog rada pobedu je odnela fejsbuk grupa „Tate za decu“.

Ličnosti godine birane su, u organizaciji Lista Zrenjanin, po 10. put, a u redakciju je pristiglo 4.488 glasačkih kupona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here