Stefanović obišao polaznike kurseva za podoficire

0
110

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas polaznike kurseva za podoficire u Centru za obuku i usavršavanje „Narednik Milunka Savić“ u Pančevu. On je tom prilikom poručio da je za Ministarstvo odbrane i Vojsku Srbije važno da, pored tehnike i opreme koja se stalno kupuje radi unapređenja sposobnosti, nikada ne prestanu da razmišljaju o investiciji u najvažniji resurs Vojske, a to su ljudi.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas polaznike kurseva za podoficire u Centru za obuku i usavršavanje „Narednik Milunka Savić“ u Pančevu gde ga je dočekao načelnik Štaba Komande za obuku brigadni general Muharem Fazlić, dok ga je o zadacima Centra i kursevima koji se u njemu izvode informisao komandant Centra za obuku i usavršavanje podoficira potpukovnik Predrag Vasović.

Ministar Stefanović je danas u pančevačkom Centru prisustvovao izvođenju fizičke obuke, vojne topografije i strojeve obuke 20. Osnovnog kursa za podoficire i 17. Komandno-štabnog kursa, gde je potom razgovarao sa polaznicima koji su mu preneli svoje utiske.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here