Najpovoljnije vodovodne spojnice u robnoj kući Tišma

0
304

U robnoj kući Tišma po najpovoljnijim cenama u Zrenjaninu možete kupiti spojnice za vodovodne cevi različitih tipova i dimenzija, a na raspolaganju vam je i sav ostali vodovodni i kanalizacioni materijal.

Najveća robna kuća u gradu DOO Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb, a u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Kada su u pitanju vodovodne instalacije u Tišmi ćete pronaći širok izbor spojnica za vodovodne cevi (okiten creva) različitih tipova i dimenzija: poluspojnice, redukcijske spojnice, Te redukcije, Te spojnice, spojnice za popravku, kao i kolena muška i ženska. Na raspolaganju su vam plastične spojnice, ali i mesingane, kao i vodovodne instalacije koje se mogu instalirati u zidu ili na zidu sa spoljne strane. Sem toga u Tišmi možete pronaći i sav ostali vodovodni i kanalizacioni materijal po najpovoljnijim cenama u gradu.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17:00 časova i subotom od 8 do 15 časova. Svu kupljenu robu u Tišmi možete platiti gotovinom ili odloženim plaćanjem na pet mesečnih rata, posredstvom administrativne zabrane kao i čekovima građana bez kamate. Za više dodatnih informacija možete pozvati brojeve telefona 023-525-233 i 023-522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here