Zrenjanin – Uspešna rekonstrukcija vodovodne mreže

0
84

Spajanjem novoizgrađene mreže na novoizgrađeni deo glavnog voda završene su sve aktivnosti na rekonstrukciji vodovodne mreže u naselju Ruža Šulman, a radovi na vraćanju infrastrukture u prvobitno stanje se nastavljaju. Ubrzo će uslediti i nastavak radova u okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže u gradu.

Spajanjem svih krakova novoizgrađene mreže na novoizgrađeni deo glavnog voda završene su sve aktivnosti na rekonstrukciji vodovodne mreže u naselju Ruža Šulman, a nastavljaju se radovi na vraćanju infrastrukture u prvobitno stanje. JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin zahvaljuje se stanovnicima naselja Ruže Šulman na strpljenju i razumevanju tokom svih prethodnih radova.

Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obaveštavaju sugrađane da tokom uskršnjih praznika neće raditi službe i šalteri u Korisničkom centtru, kao ni naplatna mesta u gradu. Za vreme praznika dežuran je broj za prijavu kvarova i ekipe za intervencije na javnim mrežama. Službe i šalteri u Korisničkom centru u Petefijevoj 3, kao i sva naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ neće raditi u petak 22. i ponedeljak 25. aprila. Od utorka 26. aprila sve službe i šalteri u korisničkom centru i sve blagajne preduzeća u gradu radiće po ustaljenom radnom vremenu. Svi zahtevi i reklamacije koji posredstvom korisničkog mejla info@vikzr.rs pristignu tokom prazničnih dana, biće zavedeni i prosleđeni na rešavanje prvog narednog radnog dana. Tokom uskršnjih praznika za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži korisnicima je 24 časa na raspolaganju broj dispečerske službe 023/534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće, kao i svakog dana u godini, ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here