Darija Kisić farbala uskršnja jaja sa decom u Senti

0
224

Vreme je farbanja uskršnjih jaja pa se u Senti jednoj radionici pridružila i Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić. Ona je zajedno sa decom i ženama ukrašavala uskršnja jaja.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić prisustvovala je danas u Senti uskršnjoj radionici koju je organizovalo Udruženja žena „Senta“, tokom koje su farbana uskršnja jaja i predstavljen rad tog udruženja. Kisić je zajedno sa ženama iz tog udruženja i decom dekorisala vaskršnja jaja, i tom prilikom im iskazala zahvalnost na srdačnoj atmosferi u kojoj su organizovale uskršnju radionicu, kao i na aktivnostima koje realizuju na očuvanju tradicije i humanitarnom radu.

Ministarka je građanima čestitala Uskrs i poželela da ga provedu u zdravlju i sreći.

Predsednica pomenutog udruženja Slađana Babin prenela je zahvalnost Kisić na učešću u uskršnjoj radionici, u okviru koje su dekorisana jaja koja će biti poklonjena deci, dok je Todorović izrazio uverenje da će u narednom periodu biti ostvarena još bolja saradnja lokalne samouprave sa ovim udruženjem, a u cilju njegovog još efikasnijeg delovanja.

Radionici su prisustvovali i državna sekretarka Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dušanka Golubović, pomoćnica ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević i zamenik predsednika Opštine Senta Dragan Todorović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here