Nebojša Stefanović – Najbolja opremljenost u istoriji Vojske

0
21

Ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je danas da su nivo opremljenosti i ukupne sposobnosti Vojske Srbije na najvišem nivou u njenoj istoriji.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je danas da su Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije, uz ogromnu podršku i razumevanje predsednika Republike i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, u prethodnom periodu imali ozbiljna ulaganja i uspeli da  podignu nivo opremljenosti i ukupne sposobnosti Vojske Srbije na najviši nivo u njenoj istoriji. On je pozvao građane da dođu u subotu na vojni aerodrom „Pukovnik – pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici i provedu lep dan sa svojom vojskom.

„Moći će da se uvere šta sve danas ima i šta sve može njihova armija, koliko je moćna i savremena, ali i da mogu mirno da spavaju jer ima ko da ih čuva. Predstavićemo neke od najnovijih i najsavremenijih sistema naoružanja, zahvaljujući kojima Vojska Srbije dobija sposobnosti kojima nikada do sada nije raspolagala“, rekao je ministar Stefanović.

Ministar je istakao da jačamo naše oružane snage i investiramo u odbranu isključivo da bi obeshrabrili bilo koga ko bi makar i pomislio da može da ugrozi bezbednost našeg naroda.

„Sledićemo politiku predsednika Vučića i biti isključivo faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope, sarađujući sa svima, ali pre svega vodeći računa o interesima Srbije kao nezavisne i slobodne zemlje“, poručio je Stefanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here