Stefanović obišao vojnike u bazama „Grlić“ i „Veliki trn”

0
198

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Vojske Srbije u bazama „Grlić“ i „Veliki trn” koji su angažovani na zadacima obezbeđenja administrativne linije i kontrole Kopnene zone bezbednosti i učestvovao sa njima u patroli.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Vojske Srbije u bazama „Grlić“ i „Veliki trn” u Kopnenoj yoni beybednosti. On je tom prilikom poručio da će Ministarstvo odbrane nastaviti da snaži Vojsku Srbije, jer je to jedini garant da će naš narod nastaviti da živi u miru i stabilnosti.

On je istakao da je zadovoljan jer je imao prilike da vidi da su naši vojnici i opremljeni i obučeni.

Ministar Stefanović je prilikom današnjeg obilaska razgovarao i sa pripadnicima Vojske Srbije o izazovima sa kojima se susreću tokom izvršavanja zadataka u Kopnenoj zoni bezbednosti. O stanju i zadacima baza, kao i o značajnim događajima u odseku odgovornosti ministra Stefanovića informisali su komandir baze „Grlić“ kapetan prve klase Milan Milosavljević i komandir baze „Veliki Trn“ major Milan Kuburić. Današnjem obilasku pripadnika Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti prisustvovali su zamenik komandanta Kopnene vojske general-major Slađan Stamenković, komandant Treće brigade Kopnene vojske pukovnik Dragan Antić i načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here