Zrenjanin – Obrušavanje zatvorilo pozorišnu scenu

0
58

Velika scena Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” privremeno je zatvorena za upotrebu te se zbog toga predstave ovog vikenda otkazuju, a o daljem repertoaru publika će biti obaveštena posredstvom sajta pozorišta, Fejsbuk stranice i ostalih glasila.

Velika scena Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” privremeno je zatvorena za upotrebu od četvrtka, 5. maja 2022. godine, zbog obrušavanja unutrašnjeg venca krovnog pokrivača na desnoj strani scene prema dvorištu pozorišta iznad cugova.

Kako ne bi bila ugrožena bezbednost zaposlenih i publike, od strane građevinske inspekcije naloženo je da se scena ne koristi dok se ne uklone oštećenja, te se zbog toga predstave ovog vikenda otkazuju, a o daljem repertoaru publika će biti obaveštena posredstvom sajta pozorišta, Fejsbuk stranice i ostalih glasila.

Narodno pozorište „Toša Jovanović“ se zahvaljuje Gradskoj upravi na spremnosti da se što hitnije i što kvalitetnije otklone nastala oštećenja, kao i ostalim stručnim službama, Gradskoj građevinskoj inspekciji i Zavodu za zaštitiu spomenika kulture Zrenjanina. Iz ove ustanove mole sve ljubitelje pozorišta za strpljenje, razumevanje i podršku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here