Demokratska stranke Srbije u Zrenjaninu obeležila Đurđevdan

0
136

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Zrenjaninu u subotu je obeležio Đurđevdan uz poruku da će se još snažnije boriti za boljitak Zrenjaninaca.

Sveti velikomučenik Georgije iliti Đurđevdan slava je Demokratske stranke Srbije koja je obeležena u subotu.  U odabranom krugu članova, simpatizera i prijatelja, u prostorijamam na Žitnom trgu,  sveštenik je blagoslovio domaćine i zvanice. Kuma slave je bila Mirjana Grujić, član Gradskog  odbora demokratske stranke Srbije i odbornik u Skupštini grada. Nju smo pitali šta slava kao običaj znači za Demokratsku stranku Srbije.

Kum sledeće slave Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Zrenjaninu biće Dragan Atlagić. Da je Demokratska stranka Srbije jedna od najznačajnijih političkih opozicionih partija potvrdili su rezultati prošlih izbora u kojima je DSS u koaliciji NADA ubedljivo prešao cenzus pa je razloga za slavlje zaista i bilo a poverenje građana će sigurno opravdati i u lokalnim i u republičkim institucijama, poručili su iz Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Zrenjaninu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here