Zdrava Srbija – Odbor u Zaječaru raspušten jer su članovi radili za druge stranke

0
70

Informativna služba Glavnog odbora Zdrave Srbije saopštila je danas da je 19. maja raspušten doskorašnji odbor te stranke u Zaječaru jer su članovi odbora radili kampanju za druge političke stranke, a jedan član je bio i na parlamentarnoj listi druge koalicije.

„Nije istina da je nekakav „Gradski odbor Zdrave Srbije u Zaječaru juče kolektivno istupio iz stranke“, pošto je, još 19. maja, raspušten doskorašnji zaječarski odbor Zdrave Srbije (ZS) i zatvorena kancelarija naše stranke u tom gradu – saopštila je danas Informativna služba Glavnog odbora Zdrave Srbije, komentarišući tvrdnje fantomskog zaječarskog odbora ZS da su svi njegovi članovi izašli iz ZS zbog, navodne, „loše komunikacije i saradnje vrha stranke i njenog lokalnog odbora“.

Informativna služba obaveštava javnost da je GrO ZS u Zaječaru raspušten jer su donedavni članovi tog odbora isključeni iz stranke pošto su prekršili stranačku disciplinu time što su, na minulim parlamentarnim izborima, radili kampanju za druge političke stranke. Šta više, jedan član raspuštenog zaječarskog odbora ZS bio je na parlamentarnoj listi jedne druge koalicije – kaže se u saopštenju Glavnog odbora Zdrave Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here