Robna kuća “Tišma” – Ljuljaške, ležaljke, stolovi i stolice za dvorište

0
218

Robna kuća “Tišma” iz svog asortimana izdvaja program za boravak u dvorištu: ljuljaške, ležaljke, stolove i stolice za dvorište, kao i ljuljaške, tobogane i peskarnike za decu.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga. Za one koji svoje slobodne vreme tokom lepih dana vole da provode u svom dvorištu „Tišma“ je pripremila raznovrsne artikle.

Ukoliko želite da uživate u dvorištu u “Tišmi” ćete pronaći veliki izbor ljuljaški, ležaljki, baštenskih stolova, stolica i suncobrana, kao i ljuljaški, tobogana i peskarnika za dečiji kutak u dvorištu. Tu su i roštilji, ćumuri, kotlići i drvca za potpalu. A ukoliko želite vreme u dvorištu da provedete radno “Tišma” iz svog programa izdvaja električne i motorne kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača, trimere za travu, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata posredstvom administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here