Stefanović uručio ključeve stanova za pripadnike snaga bezbednosti

0
91

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je danas ključeve novoizgrađenih stanova za pripadnike snaga bezbednosti prvim stanarima od ukupno 438 koliko će se u narednim danima useliti u novosadsko naselje Jugovićevo.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je danas ključeve novoizgrađenih stanova u Jugovićevu u Novom Sadu pripadnicima snaga bezbednosti i tom prilikom poručio da današnja Srbija vođena predsednikom Vučićem više ne sanja velike snove, već ih živi i da se u njoj više ne obećava, već se obećanja ispunjavaju, što se može i videti i po učestalosti ovakvih događaja.

Stefanović se zahvalio i svim investitorima i svim ljudima iz ministarstva koji su naporno radili da sve bude završeno u roku i da već sledeći projekat, više od 2.000 stanova u Beogradu, i 1.500 u Novom Sadu budu sadašnjost.

U tri nove lamele u Jugovićevu useliće se ukupno 55 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije sa svojim porodicama i više od 380 pripadnika drugih snaga bezbednosti. Uz ministra Stefanovića ključeve stanova danas su uručili i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, ministarka pravde Maja Popović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić, načelnik Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislav Gašić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Bojan Jocić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here