Robna kuća „Tišma“ nudi opremu za zalivanje

0
138

Robna kuća Tišma iz svoje ponude ove nedelje izdvaja opremu za zalivanje: creva, motalice i konektore za creva, ručne pumpe, prskalice i kante za polivanje.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

Topli dani zahtevaju rashlađivanje, ali i zalivanje pa Tišma ove nedelje iz svoje bogate ponude izdvaja opremu za zalivanje. U ovoj robnoj kući pronaći ćete fleksibilna, plastična, silikonska i armirana creva za zalivanje, motalice i konektore za creva te kante za polivanje. Tišma u svojoj ponudi ima i sve traženije ručne pumpe za bunar i rezervne delove za ručne pumpe, kao i sve što vam je potrebno za njihovu instalaciju, a u ovoj robnoj kući pronaći ćete i razne vrste prskalica, a među njima i veoma atraktivnu prskalicu cvet.

Robna kuća Tišma u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here