Povoljne cene malih kućnih aparata u robnoj kući „Tišma“

0
94

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ovog puta iz bogatog asortimana „Tišma“ izdvaja male kućne aparate. U ovoj robnoj kući po najpovoljnijim cenama u gradu možete kupiti: kuvala, bokale, električne bokale, tostere, mesoreznice, mašine za mlevenje mesa, aparate za kuvanje jaja, sokovnike, blendere, vakuum pak, mlinove za kafu, mlinove za orahe, miksere, štapne miksere, aparate za kafu, friteze za pripremu hrane sa ili bez ulja, mašine za testo, aparate za ceđenje citrusa, vage, pegle, usisivače i drugo. Novo u Tišmi su keramički električni bokali, koji predstavljaju spoj tradicionalnog dizajna, elegancije i savremene tehnologije. Ovi bokali sem što će dati vašoj kuhinji retro šmek ugrejaće veoma brzo vodu za čaj, kafu ili druge tople napitke za vas, vašu porodicu i prijatelje.

Ukoliko pak želite da se rashladite „Tišma“ u svojoj ponudi ima i uređaje za rashlađivanje. Na raspolaganju su vam klima uređaji, jednostavnog i modernog dizajna, praktična mobilna klima, kao i ventilatori različitih snaga, sa više brzina, podni, plafonski i stoni.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U „Tišmi“ svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata posredstvom administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati na brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here