Robna kuća „Tišma“ – Mikrofiber i aluminijumski komarnici

0
82

Robna kuća „Tišma“ iz svoje ponude izdvaja mikrofiber i aluminijumske komarnike, ulje citronele i lampe protiv insekata. „Tišma“ se nalazi u Beogradskoj ulici BB.

 DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Toplo vreme sa sobom donosi i veliki broj komaraca i insekata, a u robnoj kući po veoma povoljnim cenama možete kupiti komarnike. Na raspolaganju su vam mikrofiber i aluminijumski komarnici širine 1, 1,2 i 1,5 metara, u zelenoj, beloj, braon ili sivoj boji. „Tišma“ u svojoj ponudi ima i samolepljive komarnike za prozore, kao i magnetne komarnike za vrata. Kao i ranijih godina, u Tišmi možete pronaći i ulje citronele, eterično ulje broj 1 kada je reč o zaštiti od insekata. Deluje kao repelent i insekticid na veliki broj insekata, a zbog protivupalnog dejstva ujedno ublažava i posledice uboda. Kako biste se otarasilih dosadnih insekata, pre svega komaraca, u Tišmi možete kupiti lampu protiv komaraca. U pitanju je zamka za uništavanje štetnih insekata sa velikom dometom delovanja. UV cev emituje specijalnu boju svetlosti koja privlači insekte na visokonaponsku rešetku i automatski ih uništava. Lampa poseduje pokretnu prihvatnu posudu u kojoj se skupljaju uništeni insekti nakon što ih visokonaponska rešetka sprži. Specijalne UV fluo cevi su potpuno bezopasne za ljude i kućne ljubimce.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U „Tišmi“ svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata posredstvom administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati na brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here