Policijske uprave dobile nove marice

0
331

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uručio je danas, u Nastavnom centru „Makiš”, ključeve 70 specijalnih vozila, marica, predstavnicima 27 policijskih uprava, radi još uspešnijeg obavljanja policijskih poslova i patrolnih delatnosti.

„Radi unapređenja kapaciteta policije za još efikasnije delovanje na sprečavanju krivičnih dela i prekršaja, a posebno radi održavanja stabilnog javnog reda i mira, danas smo 70 specijalnih vozila, marica, obezbedili za sve policijske uprave. Ova nova, moderna specijalna vozila imaju veliki značaj u zakonitoj primeni policijskih ovlašćenja i obavljanju policijskih poslova”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. „Zahvaljujući razumevanju i podršci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja da se razvija, da obnavlja svoju opremu, vozila, oruđe i oružje, da podiže svoju infrastrukturu na viši nivo. Moj cilj kao ministra unutrašnjih poslova je upravo taj da u potpunosti obnovimo i unapredimo svoje kapacitete kako bi građani Srbije bili još sigurniji i bezbedniji, ali kako bi i svi moji policajci bili još sigurniji i bezbedniji tokom obavljanja policijskih zadataka.

„Ovih 70 specijalnih vozila, marica, rasporedili smo u svih 27 policijskih uprava. Hoću da svaki moj policajac na lokalu, u svakom gradu i opštini obavlja svoje policijske poslove još bolje i efikasnije, ali hoću i da ima najbolje uslove za rad”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, kome su u Nastavnom centru “Makiš” prezentovane tehničke i radne karakteristike specijalnih vozila.  Nabavljena specijalna vozila, marice, su najsavremenija kombi vozila napravljena po međunarodnim standardima za prevoz lica lišenih slobode.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here