Ministar Stefanović obišao pripadnike Prve brigade u Bačkoj Topoli

0
225

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike jedinica Prve brigade kopnene vojske u kasarni “Bačka” u Bačkoj Topoli.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike jedinica Prve brigade kopnene vojske u kasarni “Bačka” u Bačkoj Topoli. Ministar Stefanović, nakon obilaska, rekao je da se uverio u ogroman rad pripadnika jedinica Prve brigade koji pokazuju koliko su posvećeni da svoju vojsku vole, da čuvaju i održavaju sredstva i da se usavršavaju, kao i da će se truditi da se te jedinice opreme novim naoružanjem.

Ministra Stefanovića u kasarni “Bačka” dočekao je komandant Prve brigade brigadni general Zoran Nasković, koji ga je tokom obilaska informisao o stanju u jedinicama razmeštenih u garnizonu Bačka Topola. Ministar Stefanović, tom prilikom, je obišao i kabinete za obuku operatora gde je prikazan i segment njihove obuke, kao i park tehničkih sredstava gde mu je predstavljen način održavanja tehnike u naoružanju jedinica u kasarni “Bačka”. Tokom današnje posete, ministar je obišao i pravoslavni i rimokatolički bogoslužbeni prostor. Obilasku su prisustvovali i načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić, komandant garnizona Bačka Topola i komandant 17. mehanizovanog bataljona potpukovnik Adam Horvat i zamenik komandanta 12. samohodnog haubičko artiljerijskog diviziona major Branislav Dubočanin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here