Iz svoje bogate ponude rasvete Tišma ove nedelje izdvaja spoljnu rasvetu: zidne, podne ili plafonske lampe različitog dizajna, kandelabere, fenjere, led spoljnu rasvetu i drugo. Tišma posebno izdvaja solarnu lampu sa senzorom pokreta.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Iz svoje bogate ponude rasvete Tišma ove nedelje izdvaja spoljnu rasvetu. U ovoj robnoj kući pronaći ćete zidne, podne ili plafonske lampe različitog dizajna, kandelabere, fenjere, led spoljnu rasvetu i drugo, a Tišma iz svoje ponude posebno izdvaja solarnu lampu za spolja sa senzorom pokreta. Svetlo se puni preko solarne ploče, koja sunčevu svetlost pretvara u električnu energiju i tako puni baterije.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.