Srđan Škoro – Zdravko Ponoš je čovek iz senke

0
68

Novinar Srđan Škoro istakao je da je Zdravko Ponoš čovek iz senke i da je poslužio za razjedinjenje kompletne opozicije što je doprinelo ozbiljnom porazu na ovogodišnjim izborima.

Dugo se spekulisalo kada će i da li će Zdravko Ponoš osnovati svoju političku organizaciju, s obzirom na kapacitet i potencijal ustanovljen na predsedničkim izborima. Ponoš, koji je kao kandidat Ujedinjene opozicije Srbije na predsedničkih izborima, 3. aprila, dobio 698.538 glasova, predstavlja javnosti svoju novoosnovanu političku organizaciju pod imenom – Srbija centar. U Agenciji za privredne registre navodi se da će skraćeni naziv tog pokreta biti SRCE. Šta misli kakve rezultate bi u politici Ponoš mogao da ostvari sa svojom političkom partijom i kakve ljude bi mogao da okupi pitali smo novinara Srđana Škora.

Podsetimo, Zdravko Ponoš je najpre napustio stranku Vuka Jeremića, Narodnu stranku, kada ga je, prvenstveno Stranka slobode i pravde, Dragana Đilasa, koja je bila okosnica koalicije Ujedinjena Srbija na aprilskim izborima, kandidovala za svog predsedničkog kandidata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here