Vučić – Konsultacije o mandataru za sastav nove vlade

0
43

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završiće danas konsultacije o mandataru za sastav nove vlade, a u zgradu Predsedištva pozvani su predstavnici četiri liste – SNS, SPS, Ujedinjeni za pobedu Srbije i koalicije NADA.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić održao je danas sastanak sa predstavnicima četiri liste – SNS, SPS, Ujedinjeni za pobedu Srbije i koalicije NADA čime je završio konsultacije o mandataru sa sastav nove vlade.

U zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike nešto pre 13 sati stigli su lideri koalicije, predsednik Nove DSS Miloš Jovanović i Vojislav Mihailović. Njihov sastanak sa predsednikom trajao je oko 40 minuta, a ponovili su nakon susreta da oni neće biti deo nove vlade.

Bićemo opozicija koja je zaista prava opozicija, koja će  kritikovati sve ono što ne bude valjalo, a sa druge strane ćemo biti državotvorna opozicija koja jednostavno sve što je u nacionalnom interesu, što je u interesu srpskog naroda i države Srbije, mi ćemo to podržavati, rekao je Mihailović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here