Tišma – Letnji program: bazeni, ventilatori i zasene

0
70

Ove nedelje DOO Tišma izdvaja iz svoje ponude bazene različitih dimenzija, ventilatore i klima uređaje kao i zasene za terasu.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Stigle su visoke temperature i potrebno vam je rashlađivanje – robna kuća “Tišma” je pripremila raznovrsne artikle koji su potrebni kada je u pitanju letnji program. Da biste zadržali svežinu u vašem životnom prostoru, “Tišma” nudi širok izbor rashladnih uređaja. Ukoliko volite tradicionalan način rashlađivanja vaših domova, “Tišma” vam nudi veliki broj ventilatora. Ventilatori su različitih snaga, imaju više brzina, a u ponudi su podni, plafonski i stoni ventilatori, koji su praktični i odlično rade a možete pronaći i USB ventilatore. U Tišmi ćete pronaći i  moderan dizajn klima uređaja koji zbog razvoja tehnologije štede električnu energiju, tu su još i filteri za klime i usmerivači vazduha klime. U ponudi se nalazi i kompletna oprema koja je potrebna za ugradnju klima uređaja.

Tišma nudi i veliki broj  bazena u raznim dimenzijama, pumpe za prečišćavanje vode u bazenu a možete pronaći i filtere i lepak za bazene. Ukoliko vam je potrebna zaštita od sunca u Tišmi možete pronaći zasene za vašu terasu.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here